Kvarc je projektovao kamenje

Kvarc je projektovao kamenje
Ćaskanje sada
Detalji o proizvodu

Lianyuxing kamen je jedan od najboljih Kina kvarca stvorili kamenje proizvođača i dobavljača, Dobrodošli u proveri cenu za masovnu kvarca stvorili kamenje sa nama, i dobiti besplatan uzorak od nas, ili veleprodaje najbolju cijenu i popularna modna visokog kvaliteta i vruće prodaja i kvarca stvorili kamenje Fabrikant od nas.

Kvarc je projektovao kamenje

Predmet no.:LYX-D923

Cena: $35-65 dolara po kvadratnih metara

Uslovi plaćanja: Akreditiva. T/T

Upotreba: Reklama, kuhinja, kupatilo, pultovi

Proizvodni kapacitet: 50000sheets mesečno

Kvarcni solidna površina se sastoji od otprilike 93% prirodni kvarc površine, zajedno sa pigmenata, poliester vezivnih elemenata i drugih lepkove. Ovi materijali su predmet visoke tehnologije sistem zbijanja Vibrovaljak-pod vakuum. Ovaj ekskluzivni proces rezultira-porozne agglomerated kamen koji ima izgled i funkcionalnost od prirodnog kamena kao što je vapnenac, granit ili kliker.

Detalji o proizvodu:

(1) materijal: 93% prirodni kamen, 7% smola i lepljenje

(2) ploče Veličina: 3000 * 1400 mm

(3) boja: oko 60 boje za tvoj izbor

(4) Upotreba: biti u širokoj upotrebi za pultovi kuhinja vrhovima, police, srebrenog, ostrvo vrhove, kupatilo sujeta vrhove, najviše klupi, bar vrhove иemu, tuš kabine, kade okružuje, zid pločice, podne obloge pločice; i takođe koriste za aerodrom, metro, tržni centar, hotel itd.

(5) proizvod znakova:

(1) visokom tvrdoćom dostižu 7 Mohs.

(2) Resistant Zagrebi, nosila, šokira.

(3) izvrstan toplotni otpor, otpornost na koroziju.

(4) postignuto dugotrajno i održavanje besplatno.

(5) ekološki prijateljski građevinskih materijala.

Prednosti kvarcni kamen

Kvarcni površina je-porozni materijal, stoga to će ne ostavlja fleke kao mermer ili granit, i to neće iskriviti ili kao druge solidan plastičnih površina. Za razliku od mermera, kvarca površina je praktično nemoguće ogrebotina i tvrdo kao granit. Bez obzira na svoje teško i porozne površine, površina kvarca uspeva da zadrži izvesne flexure, stoga kvarca površina neće čip ili slomiti.

(1) održavanje besplatno.

Zbog fizičke karakteristike, kvarc površina je samo održavanje osloboditi materijal na tržištu. Pošto je kvarc površine otporne mrlje, lako iskren sa sapun i vodu ili na vanberzansko иistaи kao Windex je. Teško mrlje uklanjaju se natope oblasti sa sa vanberzanskog иistaиa do 10 minuta i onda isperem temeljno za razliku od mermera, kvarc površina ne zahteva upotrebu zaptivači ili impregnators. Za razliku od drugih plastika koje zahtevaju Tračna da biste uklonili ogrebotine i mrlje, strukturu kvarca površine ostaju neizmenjeni dok se očisti.

2) više aplikacija

Kvarcni površine možete falsifikati do brojnih oblika, čime je poželjno alternativa za prirodni kamen u domove, poslove, nova gradnja i renoviranje projekti. To može da se koristi u pravljenju pločice, kuhinjski pultovi, tuš kabine i toaleta pultovi, sink viseće vrhovi, unutrašnjih poslova zid, korake, podne obloge i nameštaj.

Šema boja (3)

Kvarcni površina je proizvedena pomoću različitih agregata i pesak. Najčešći agregata koristili su površine kvarc, granit čips i recikliranog stakla. Kompjuteri pažljivo pratiti proces proizvodnje za površine kvarca, pružajući ujednačenost boje i teksture. Boje mogu da se dupliraju koja je dozvoljavala odvojene proizvodne grupe da odgovara prethodno naredjenje. Pored toga, kvarc površina mogu biti proizvedena u veliki niz boja. Svaki proizvođač ima vlasnik boje.

4) ekološki osetljivim

Površina kvarc je jedan od ekološki osetljiv materijal za kućnu upotrebu. To je koji se sastoji od 93% prirodnih materijala, uključujući recikliranog stakla i reciklira kamen.

(5) pakovanje:

Svaki komad je ljubimac film zaklon na sve radove, površina, normalno, da se 25pcs puno je na tragu paleta, a onda paperboard zaštiti svih strana, pojačati sa trake.

6) garancija: jednu godinu

Vreme dostave 7): 15days


Istraga