Dom > o nama

LYX kamen je izgrađena 2005 godine, koji se nalazi u Xiamena., u Kini. Mi smo profesionalni proizvođač kvarca pultovi ploče i pločice za stambeno -poslovnih projekata. Naša fabrika zahvata površinu od više od 21,520 M2, vlasnik automatska linija za proizvodnju, godišnja proizvodnja kvarca ploče do 100, 000M 2.

LYX kvarcni linija prati vrlo stroga kvaliteta tražeći sistem da proizvodi visokog kvaliteta pultovi, ploče i pločica koji ispunjavaju sve tehničke specifikacije. Zahvaljujući nam iskusni i visoko motivisani tim radova, pružamo veliki stepen moderne boje i različite debljine od 12 do 30 mm sa klijentom.

U proteklih godina, naši proizvodi kvarcni bio uglavnom izvoz da su sad, Kanada, Australija i Evropa, smo ne samo zalihe svoje kvarca, ali takođe proizvoditi prilagođene boje na zahtjeve klijenata. Klijenti širom sveta su iskreno Dobrodošli da nas kontaktirate, će ne samo snabdem pravi materijal na dobrog kvaliteta sa cenama, ali da obezbede ti lepo usluga putem brze reakcije sa konstruktivnim rješenjima.

Saraрujmo zajedno da bi stvorili briljantan.